Szállás linkgyűjtemény - link kategória - linkek

Panzió linkgyűjtemény weboldalunkon található linkek, link kategóriák.

Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta

1db result
Egész évben nyitva tartó, családias hangulatú panziónk szeretettel várja Önt! Családok, csoportok, átutazók étkeztetését és elszállásolását vállaljuk! Panziónk, a helyi faluturizmus szervezője, így a nagyobb csoportok elszállásolása sem jelent gondot! 7 szobánkban összesen 21 fő helyezhető el. Részben fenyőbútorokkal berendezett, franciaágyas, két- három, négyágyas szobáinkhoz saját fürdőszoba,egyes szobákhoz erkély is tartozik. Panziónk több kirándulási lehetőséget ajánl Önöknek, hogy a nálunk töltött idő felejthetetlen legyen, hiszen Répáshuta a Bükk szívében helyezkedik el, ahonnan csillagtúra szerűen mind gyalogosan mind kerékpárral felfedezhető a BÜKK.

velencei-tó szállás

1db result
Dőry Panzió - Kápolnásnyék, Velencei-tó Olcsó Velencei-tó szállás érdekli? A szállás a Velencei-tó vadiúj ingyenes üdülő komplexumától, a Velencei-tó Kapujától mindössze 9 perces könnyű sétával elérhető. A szállás a méltán közkedvelt Velencével összeépült Kápolnásnyéken található. A drága hotelek, és egyéb szállások mellett egy igen közkedvelt, családias hangulatú, de ugyanakkor olcsó szállás árakkal üzemelő szálláshely a Dőry Panzió.

Páfrány Panzió - Szálka

1db result
Páfrány Panzió, szállás, utazás, Szálka, Szekszárd. A festői környezetben található panziónk kényelmes, minden igény kielégítésére törekvő vendégház várja, a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. 3 db 2+2 ágyas; 1 db 2 ágyas; 1 db 6 ágyas szoba; Felszerelt konyha, Szauna, Nappali, Tv, Minibár, fürdő a szobában, Üdülési csekk elfogadó hely, Szép kártya elfogadás. Szálka a szekszárdi dombvidék déli részén fekszik Szekszárdtól és Bonyhádtól egyformán 12 km-re. Keletre a Sárköz termékeny síksága, nyugatra a Völgység, északra pedig a Hegyhát húzódik. Határa változatos, dombokkal, völgyekkel szabdalt, erdőkkel sűrűn borított területének legnagyobb részén gyenge minőségű barna erdőtalajok vannak. Szálka mellett a szekszárdi dombvidék leghosszabb északkelet-délnyugati irányú völgyének elzárásával szabálytalan alakú víztározó jött létre. Ez a mesterséges tó ma a falu legnagyobb vonzereje. Zsáktelepülés jellegéből következő korábbi elzártsága is megszűnt a bonyhád-bátaszéki úthoz történő csatlakoztatással, amely kijáratot jelent a 6.sz. főútra, és a szomszédos településekhez. A falu két völgyben fekvő, hosszan elnyúló V alakot formáz. Az erdő és a tó kitűnő mikroklímát biztosítanak a falunak. Erdeiben sokféle vad található. Különösen szarvasállománya híres, területén lőtték 1891-ben azt a szarvasbikát, mely 14,5 kg-os agancsával hosszú ideig világrekord volt.
Szállás / Panzió linkek:

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

autogumi webáruház, autógumibolt
Nyárigumi, téligumi, autógumi, felni webáruház